Schoonmaak trappenhuis

Calamiteitendienst
Glasbewassing appartementen
Zekerheid van kwaliteit

Een periodieke schoonmaak van het trappenhuis in kantoorgebouwen wordt vaak vergeten. Iedereen loopt gehaast heen en weer waardoor er weinig omkijken naar is. Dit is eeuwig zonde, want een schoon trappenhuis voelt prettiger aan én je voorkomt er slijtage en schade mee. Ook is de ontvangst door bezoekers dan aangenamer en men heeft dan een frisse eerste indruk van de organisatie. Houd jij een goeie schoonmaak in het gebouw, maar vergeet je het trappenhuis nog weleens? Dan kunnen wij bij Verhagen Snels Schoonmaak iets voor je betekenen!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Vraag een offerte aan Plaats een opdracht

Schoonmaak van gebouwen, keukens en het trappenhuis in Veldhoven

Verhagen Snels Schoonmaak in Veldhoven is voor veel verschillende ruimtes inzetbaar. Grote en kleine ruimtes nemen wij voor jou onder handen. Wees jouw werknemers niet meer tot last met vervelende corveeroosters. Laat de schoonmaak door gespecialiseerd personeel doen, zeker de lastige plekken in het gebouw zoals het trappenhuis. Een greep uit de verschillende ruimtes die wij voor je schoonmaken:

  • Appartementsgebouwen
  • Kantoren
  • Hotels
  • Keukens
  • Trappenhallen
  • Scholen
  • Vitrages

Korte communicatielijnen

Ons familiebedrijf is al 35 jaar werkzaam in de branche en kunnen met onze kennis van het vakgebied daarom kwalitatief werk bij je afleveren. We werken met vast personeel tijdens vaste projecten waar we iedere keer weer op kunnen bouwen. Ook handig is het directe contact met de eigenaar. Korte communicatielijnen dus, waardoor je altijd snel antwoorden hebt. Servicegerichtheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zo kunnen wij de schoonmaak van het trappenhuis in het gebouw in een handomdraai voor je geregeld hebben.

Een schoon pand? Je bent er bijna!

Vraag snel jouw offerte aan en ontdek wat wij allemaal voor je kunnen betekenen. Staat de (zakelijke)ruimte die je graag schoongemaakt wilt hebben hier niet tussen? Bel ons voor de mogelijkheden op 0402 545 121. Wij denken graag met je mee! De schoonmaak en het onderhoud van jouw trappenhuis in verschillende gebouwen is nog maar een muisklik verwijderd.

Benieuwd wat we voor u kunnen bedrijf kunnen betekenen?

Plaats een opdracht

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Vraag een offerte aan Plaats een opdracht