Schoonmaak van een trappenhuis

Calamiteitendienst
Glasbewassing appartementen
Zekerheid van kwaliteit

Een periodieke schoonmaak van het trappenhuis in kantoorgebouwen wordt vaak vergeten. Iedereen loopt gehaast heen en weer waardoor er weinig omkijken naar is. Dit is eeuwig zonde, want een schoon trappenhuis voelt prettiger aan én je voorkomt er slijtage en schade mee. Ook is de ontvangst door bezoekers dan aangenamer en men heeft dan een frisse eerste indruk van de organisatie. Houd jij een goede schoonmaak in het gebouw, maar vergeet je het trappenhuis nog weleens? Dan kunnen wij bij Verhagen Snels Schoonmaak als schoonmaakbedrijf voor regio Helmond iets voor jou betekenen!

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Vraag een offerte aan Plaats een opdracht

Schoonmaak van gebouwen, keukens en het trappenhuis in Veldhoven

Verhagen Snels Schoonmaak in Veldhoven is het schoonmaakbedrijf in regio Helmond dat voor veel ruimtes inzetbaar is. Grote en kleine ruimtes nemen wij voor jou onder handen. Wees jouw werknemers niet meer tot last met vervelende corveeroosters. Laat de schoonmaak van lastige plekken in het gebouw, bijvoorbeeld het trappenhuis, over aan ons schoonmaakbedrijf in regio Helmond. Een greep uit de verschillende ruimtes die wij voor je schoonmaken:

  • Appartementsgebouwen
  • Kantoren
  • Hotels
  • Keukens
  • Trappenhallen
  • Scholen
  • Vitrages

Korte communicatielijnen

Ons schoonmaakbedrijf voor regio Helmond is al 35 jaar werkzaam in de branche en kunnen met onze kennis van het vakgebied daarom kwalitatief werk bij je afleveren. We werken met vast personeel waar we iedere keer weer op kunnen bouwen. Ook handig is het directe contact met de eigenaar. Korte communicatielijnen dus, waardoor je altijd snel antwoorden hebt. Servicegerichtheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zo kunnen wij de schoonmaak van het trappenhuis in het gebouw in een handomdraai voor je geregeld hebben als jouw betrouwbare schoonmaakbedrijf in regio Helmond.

Een schoon pand? Je bent er bijna!

Vraag snel jouw offerte aan en ontdek wat wij allemaal voor je kunnen betekenen. Staat de (zakelijke)ruimte die je graag schoongemaakt wilt hebben hier niet tussen? Bel ons voor de mogelijkheden op 0402 545 121. Wij denken graag met je mee! Wij zijn hét schoonmaakbedrijf in Helmond voor onderhoud van jouw trappenhuis in verschillende gebouwen.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Plaats een opdracht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Vraag een offerte aan Plaats een opdracht