Vraag een offerte aan

Ben jij ervan overtuigd dat Verhagen Snels uit Veldhoven dé partner is op het gebied van schoonmaak en wil je een offerte aanvragen? Wacht dan niet langer en vul ons formulier in. Dan maken wij een vrijblijvende offerte op voor de schoonmaakdiensten die jij nodig hebt, volledig op maat. Zo krijg je binnen een paar dagen tijd eenvoudig en snel een duidelijk beeld van de juiste prijs bij de gekozen diensten.

Heb je behoefte aan professionele schoonmaak? Vraag een offerte aan!

Het is belangrijk dat je in de offerte alle vakjes met een ‘sterretje’ invult, zodat wij een goede indicatie hebben van de schoonmaak die jij wenst. Hoe meer informatie we krijgen, hoe beter we jou van dienst kunnen zijn! Stuur de offerte op en wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Wie weet staan wij dan binnenkort voor jouw deur voor een grondige VvE-schoonmaak of gaan onze professionele glazenwassers aan het werk voor je. Van appartementencomplexen tot kantoorpanden: wij houden het schoon!

Neem bij speciale wensen contact met ons op

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden omtrent het aanvragen van de offerte of ben je op zoek naar specialistische diensten op het gebied van schoonmaak in regio Veldhoven? Ook dan zijn we je gewoon van dienst! Neem contact met ons op door te bellen naar 06 55 76 78 98 of 06 20 49 85 47, maar je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@verhagensnels-schoonmaak.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Verhagen Snels Schoonmaak